20 érv a GRANTGrid mellett

Miben különbözünk más, IaaS és cloud VPS szolgáltatásokat nyújtó cégektől? Miért érdemes minket és a GRANTGrid-et választania? Ezekre a kérdésekre ad választ az alábbi lista, amiben összegyűjtöttük a GRANTGrid cloud VPS szolgáltatásunk legfőbb erősségeit:

Szakértelem

A GRANTGrid cloud VPS szolgáltatást évtizedes tapasztalattal rendelkező informatikus és rendszermérnök munkatársaink tervezték meg és fejlesztik folyamatosan. A rendszer legmélyebb szintjéig terjedő ismereteiknek köszönhetően a minőség garantált.

Garancia

Az általunk kínált összes szolgáltatásra, így a GRANTGrid cloud VPS szolgáltatásra is garanciát vállalunk. A működőképességért, rendelkezésre állásért, az ügyfélszolgálat folyamatos elérhetőségéért kezeskedünk.

Skálázhatóság

A GRANTGrid IaaS szolgáltatás egyik legegyedibb ismérve a skálázhatóság: könnyedén, adatvesztés nélkül bővítheti VPS-eit. Egyetlen kattintással megduplázható a teljes infrastruktúra így gyorsan és kockázatmentesen tesztelhetőek a fejlesztések és frissítések, kiszolgálhatóak a lökésszerű terhelések.

SLA

A Grant-IT szolgáltatások mindegyikénél, így a GRANTGrid-nél is ugyanazt a 99,999%-os garantált rendelkezésre állást nyújtjuk. Bármilyen szoftver, hardver, ügyfél vagy szolgáltató oldali megibásodás esetén a szolgáltatás pillanatokon belül újraindítható az állandóan rendelkezésre álló tartalék kapacitáson.

Költséghatékony

A GRANTGrid szolgáltatás pay-as-you-go modell szerint működik, csak a valóban felhasznált kapacitást kell kifizetni. A GRANTGrid nem igényel külön befektetést, nulla forintért elindítható a szolgáltatás. Szolgáltatásunk minden esetben tartalmazza az egyórás ingyenes informatikai tanácsadást és a rendszergazdai támogatást is.

24/7 ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk folyamatosan, tehát reggeltől estig, a hét minden napján (még ünnepnapokon is) elérhető a +36 30 659 0627-es telefonszámon. Kevésbé sürgős kérdéseket az info@grant-it.com e-mail címen is fogadunk.

Adatbiztonság

A GRANTGrid rendszere banki biztonságnak megfelelő titkosítással rendelkezik. Így ügyfeleink adatai garantáltan biztonságos módon – tehát csakis ügyfeleink által – elérhetőek. Az adatokról naponta, hetente és havonta is készül off-site mentés, így szükség esetén azok bármikor visszaállíthatóak.

Egyedi igényekre is

A GRANTGrid által bármilyen cég szert tehet egy megbízható és egyedi módon testreszabható, teljes informatikai háttérre. Egyedi elképzeléseket, igényeket szívesen megvalósítunk, rendszerünk rugalmasan alakítható.

Hibrid infrastruktúra szolgáltatás

Tulajdonviszonyok vagy hardver elemek keveredése, valamint egyéb speciális igények esetén (pl. GPU cluster integrációja) hibrid infrastruktúra szolgáltatásunk tökéletes választás lehet.

Security by design

A GRANTGrid tervezése és fejlesztése közben is elsőszámú szempont volt a biztonság. Semmit sem bízunk a véletlenre, a maximális biztonság érdekében még a hardver beszállítókban sem bízunk. Ennek köszönhetően például az Intel ME sebezhetőségét először strukturális módszerrel, majd ismertté válása után szoftveresen is neutralizáltuk.

Átlátható árazás

Árképzésünk, kedvezményeink és szolgáltatásaink kialakítása közben végig szem előtt tartottuk az előnyös ár/érték arány megtartását. Nem árulunk zsákbamacskát sem, az érdeklődők első kézből tájékozódhatnak árainkról és kedvezményeinkről a letölthető árkalkulátorunk segítségével.

Felhasználóbarát felület

Cloud VPS szolgáltatásunk mellé egy átlátható, könnyen kezelhető és esztétikus kezelőfelület is tartozik, aminek segítségével ügyfeleink teljes kontrollt élveznek virtuális szervereik felett.

Gyors üzembe helyezés

Nincs szükség milliós beruházásokra és heteken át tartó tervezésre, hiszen a GRANTGrid cloud VPS szolgáltatás pár kattintással elindíthatóvá válik, ráadásul a testre szabás és a bővítés is mindössze perceket vesz igénybe.

Fejlesztések

A piac és az ipar fejlődésének köszönhetően, illetve ügyfeleink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat. Ennek hála egyedülálló módon a terhelés növekedésével rendszerünk stabilitása is növekszik.

Ingyenes tanácsadás

A GRANTGrid cloud VPS szolgáltatás megrendelése után ügyfeleink egy egyórás, ingyenes informatikai tanácsadást is igénybe vehetnek, amikor rendszermérnők kollégánk egy rövid felmérést követően személyre szabott tanácsokkal látja el ügyfeleinket.

100% dedikáció

Az erőforrások 100%-ban dedikálhatóak, tehát igény szerint akár teljes fizikai infrastruktúrák is kibérelhetőek, ugyanazon, egységes felületen. Így az ügyfeleink által nyújtott szolgáltatásoknak nemcsak minősége, de teljesítménye is garantálható.

Extrém terhelhetőség – lassulás nélkül

A GRANTGrid építésénél nagyban gondolkodtunk: ami más tárhelyszolgáltatóknál a plafont jelenti, az nálunk a kezdő csomag. Virtuális szervereink országos infrastruktúrák alapját képezik, cloud VPS rendszerünk sikeresen szolgált már ki nagyszabású online kampányokat (500 000 egyedi látogatóval óránként) lassulás és probléma nélkül.

Maximális redundancia

Cloud VPS szolgáltatásunk minden részében redundáns, nemcsak papíron rendelkezik kiemelkedő hibatűrési mutatókkal. Rendszereinket folyamatosan ellenőrzik szakembereink és a chaos monkey.

Nincs kockázat

Mivel a fizikai szerverek felépítése és fenntartása rengeteg fix és rejtett költséggel, valamint kockázattal jár, ügyfeleinknek sokkal jobabn megéri ránk hagyni ezeket. Ügyfeleink helyett mi viseljük a kockázatokat.

Nincs hűségidő

Szerződéseink nem tartalmaznak hűségidőt, a szerződés felbontása után 30 nappal, a hó végén szűnik meg a szolgáltatás, ekkor kapja ügyfelünk az utolsó számlát is.

Töltse ki egyperces kérdőívünket, hogy megkereshessük egy személyre szabott ajánlattal!