GRANTGrid cloud VPS szolgáltatás árak

A GRANTGrid felhő alapú informatikai infrastruktúra (más néven cloud VPS – a pontos meghatározásról és a szolgáltatás felépítéséről itt olvashat) rugalmas jellegéből adódóan igazán könnyű az ügyfél egyedi igényeihez szabni a szolgáltatás felépítését. Ezért a GRANTGrid szolgáltatás telepítését mindig egy egyórás, ingyenes informatikai felmérés előzi meg, ennek keretén belül szakembereink feltérképezik az igényeket és végül ajánlatot adnak a szükséges cloud VPS konstrukciójára. Árképzéskor a pay-as-you-go modellt alkalmazzuk, tehát ügyfeleink csak azután az erőforrás után fizetnek, amit valóban fel is használtak.

Számolja ki, mennyibe kerül!

Szolgáltatásaink díját mindig az igénybe vett erőforrás-mennyiség függvényében határozzuk meg, ezért árajánlatot csak konzultáció és igényfelmérés után tudunk adni. Ha szeretné tudni, mennyibe fog kerülni cloud VPS szolgáltatásunk cége igényei figyelembevételével, akkor töltse le árazási kalkulátorunkat és töltse ki a kékkel jelölt mezőket a saját adataival.

Kalkulátorunk valós értékeket mutat, így első kézből láthatja, hogyan működik az árazási rendszerünk, milyen kedvezményekkel számolhat az Ön cége és, hogy pontosan milyen szolgáltatást kap, ha velünk szerződik.

Miután kitöltötte, le is mentheti, majd elküldheti nekünk a táblázatot, így már rögtön egy kész árajánlattal és szerződésmintával tudjuk megkeresni. További megoldásainkról tájékozódhat e-mailben, telefonon, ajánlatkérő kérdőívünk kitöltésével, vagy akár díjmentes tanácsadásunk igénybevételével is.

Árkalkulátorunkat a gombra kattintva töltheti le:

GRANTGrid cloud VPS szolgáltatáscsomag minták

A könnyebb szemléltetés érdekében létrehoztunk 3 minta csomagot: ezeket ügyfeleink leggyakoribb igényei alapján állítottunk össze. Táblázatunkból megtudhatják, hogy milyen szolgáltatásokat tartalmaznak az egyes csomagok, illetve – mivel szerintünk a sikeres együttműködés kulcsa az átláthatóság – a konkrét példaértékek alapján kiszámolt árainkat is feltüntettük.

Tekintse meg GRANTGrid szolgáltatáscsomag mintáinkat, amik 3 lehetséges igényrendszer alapján felállított szolgáltatáscsomagokat szemléltetnek:Havidíj

RAM

CPU mag

SSD

SLA

internetkapcsolat

dedikáció

rendszergazda szolgáltatás

tanácsadás

felhasználási példa

PORTÁL


61 900 HUF

12,5 GB

12

310 GB

99,999%

1 Gbps 

15%

1 mérnökóra havonta

1 óra ingyen

hoszting + monitoring infrastruktúra, nagy látogatottságú weboldal

INFRASTRUKTÚRA


140 236 HUF

30 GB

16

1 000 GB

99,999%

1 Gbps 

30%

6 mérnökóra havonta

1 óra ingyen

egyedi infrastruktúra, 

20 alkalmazott, informatikai vállalkozás

ENTERPRISE


990 000 HUF

230 GB

172

18 500 GB

99,999%

1 Gbps

17%

24 mérnökóra havonta

1 óra ingyen

országos infrastruktúra, 10.000 végpont, 4.000 munkatárs

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a mindenkori forgalmi ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Töltse ki egyperces kérdőívünket, hogy megkereshessük egy személyre szabott ajánlattal!