CamGuard - Grant-IT
A CamGuard távfelügyeleti rendszer védelmet biztosít az illetéktelen hozzáféréstől és könnyen, gyorsan diagnosztizálhatóvá teszi a kamerarendszer üzemzavarát. Akár három perc alatt telepíthető minden DVR rendszerhez, mobilinternettel is működtethető.
DVR, kamera, biztonság, CamGuard, kamerarendszer, ellenőrzés, távoli hozzáférés, távfelügyelet, üzemzavar
353
page,page-id-353,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Biztonságban a CamGuarddal

Hogyan kössük a DVR-t jól az internetre? És ki fog hozzáférni? Jelzi-e valaki ha mégsem működik?

A CamGuard olyan távfelügyeleti eszköz, mely banki minőségben garantálja a hozzáférések biztonságát kamerarendszerekhez. Csak a megfelelő azonosítás után elérhető a kamerák képe – az interneten keresztül is. Hiba esetén figyelmeztetést küld a beállított e-mail címekre, SMS-t a megadott telefonszámokra.

3

perc alatt telepíthető

Minden

Mobil klienssel kompatibilis

Lefedettség0%

498

Felügyelt DVR

VPN

IPSec & OpenVPN

Távfelügyelet

Egyedülálló megoldásunkkal, banki biztonságnak megfelelő beléptetéssel bárhonnan ellenőrizhető a kamerák működése, csak internet-kapcsolatra van szükség. Természetesen okostelefonról is!

Magyarország területét 99%-ban lefedő mobilinternet-hálózaton keresztül a legeldugottabb ponton is üzembe helyezhető. Csak áram kell hozzá. Műszaki ismereteket nem igényel, és minden IP DVR / kamerával működik.

Védelem0%

Partnerprogram

Partnereink számára teljes technológiánkat egységes platformon, szolgáltatói csomagban kínáljuk.

Eszközeink segítségével három perc alatt telepíthető DVR hálózatot feszítünk ki, amelynek monitorozását automaták biztosítják. A riasztásokról SMS-ben és emailben azonnal értesítéseket küldünk a diszpécserközpontnak. A kameraképek garantált biztonságban vannak: a technológiánk a KPMG által auditált eljárás segítségével üzemel. A teljes DVR hálózat kezelése egységes, nem igényel felesleges kiszállást, sem drága egyedi előfizetéseket: a mobilinternet kapcsolat a szolgáltatás része.

A CamGuard szolgáltatás üzleti eszköz partnereink számára:
folyamatosan bevételt termel.

OPTIKAI

KAMERAKÉP ellenőrzés

CMS

Támogatás

Felügyelet0%

24/7

mérnöki ügyelet

Teljeskörű háttértámogatás

A rendszert tervező és üzemeltető csapatunk éjjel-nappal partnereink rendelkezésére áll. Legyen szó szerelési kérdésről vagy a titkosítás különleges biztonsági beállításairól: mindig elérhetőek vagyunk, és megtaláljuk a megoldást.

Írjon nekünk most, hogy megkereshessük Önt egy testre szabott árajánlattal!

Ügyfeleink mondták