GRANTSystem

Röviden: céges informatikai infrastruktúra tervezés és kivitelezés. A GRANTSystem szolgáltatás a cég mindennapi működéséhez és üzemeltetéséhez elengedhetetlen informatikai eszközök és programok kiválasztása és személyre szabása szakembereink által. Mottónk: “Dolgozz okosabban, ne többet.”

Általa az üzelti hatékonyság növelése gyerekjáték. Az informatika nem egy szükséges rossz, amivel a modern kor emberének és vállalatainak meg kell küzdenie, hanem egy olyan eszköz, aminek segítségével könnyebbé válik a céges belső és külső kommunikáció, a feladatok tervezése és elosztása, menedzselése, az adminisztráció, a vállalat dokumentumainak biztonságos tárolása és használata. Tehát: könnyed professzionalizmus – a cégen belül is.

A GRANTSystem felépítése

Szolgáltatásunk különféle modulokból áll, amiket egyenként és egymással kombinálva is ügyfeleink rendelkezésére bocsájtunk. A GRANTSystem vállalati informatikai infrastruktúra szolgáltatás moduljai a következőek:


céges levelezés
céges chat
céges naptár
céges felhő tárhely
céges feladatkezelő rendszer
 céges honlap üzemeltetés

Ezen kívül rendszergazdai szolgáltatásokat, illetve dedikált IP címet is tartalmaznak csomagjaink.

A GRANTSystem csomagok

Ha céges informatikai infrastruktúrára van szüksége, általában személyre (és cégre) szabott, egyedi megoldás és szolgáltatási csomag a legideálisabb. Egyórás ingyenes tanácsadásunkat követően személyre szabott ajánlatot adunk ügyfeleinknek, egyedi árazással és konstrukcióval.

Ha ügyfeleinknek nincs szüksége tanácsadásra és egyedi szolgáltatáscsomagra, akkor az alábbi akciós konstrukciók közül választhatnak:Havidíj

céges e-mail

céges chat

weboldal hoszting

céges feladatkezelő rendszer

céges felhő tárhely

céges naptár

rendszergazda szolgáltatás

dedikált IP cím

ajánlott

KÉNYELMES


6 999 HUF

3 GB

1 domain

mikrovállalkozásoknak

NÉPSZERŰ


9 999 HUF

15 GB

5 domain

20 GB 

1 mérnökóra havonta

kisvállalkozásoknak

PROFESSZIONÁLIS


12 999 HUF

20 GB

korlátlan

50 GB

2 mérnökóra havonta

középvállalkozásoknak

Akció!


A GRANTSystem telepítése

A GRANTSystem rendszer kiépítését egy egyórás, ingyenes informatikai felmérés előzi meg. Ekkor szakemberünk felméri a vállalati igényeket és ezek feldolgozása után ajánlatot ad a lehetésges megoldásokra.

Lehetőség van informatikai felmérés nélkül is a szolgáltatás megrendelésére, ez esetben kérjük, töltse ki a villámgyors ajánlatkérő kérdőívünket, vagy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és válasszon a fenti táblázatban elérhető szolgáltatáscsomagok közül.

Az árajánlat elfogadását és a szerződéskötést követően szakembereink telepítik a kért modulokat, igény szerint betanítják ügyfeleink alkalmazottjait. Kérdés vagy hiba esetén a GRANTSystem csomaghoz tartozó rendszergazdai support szolgáltatás egység kerül felhasználásra.

Céges levelezés, chat, naptár

Felhasználóbarát és esztétikus kezelőfelülettel rendelkező céges kommunikációs szoftverünk elegáns megoldást nyújt a belső vállalati együttműködés növelésére. Flexibilisen bővíthető tárhely és pénztárcabarát árak jellemzik.

Titkosított felhő tárhely

Saját, rugalmasan bővíthető felhő tárhely szolgáltatás, ahol maga az ügyfél a “titokgazda”, hiszen még a szolgáltató sem férhet hozzá a tárolt adatokhoz. Bizalmas, szenzitív céges információk tárolására kiváló.

Céges feladatkezelő rendszer

Hatékony feladattervezés, menedzselés és átlátható céges tudástár egyben. Elengedhetetlen eszköz még az egyfős cégek számára is, általa nemcsak a munkatársak, de az ügyfelek is naprakészek lehetnek a projektekkel kapcsolatban.

Töltse ki egyperces kérdőívünket, hogy megkereshessük egy személyre szabott ajánlattal!
(yyyy-mm-dd)