GRANTPro - Grant-IT
175
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-175,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Informatikai problémák

Cége zavaró, esetleg megoldhatatlannak tűnő, költséges informatikai problémákkal küzd? A GRANTPro egyórás díjmentes informatikai tanácsadás csomag már rengeteg ügyfél számára jelentett gyors és hatékony megoldást kritikus helyzetben.

“Bevezettünk egy új rendszert, megvásároltuk a szoftvereket, majd egy hónap használat után derült ki, hogy a konkurensünk jobb eredményeket produkál egy ingyenes szoftverrel!”

“Cégünk növekedési pályára állt, ezért tartani kell a tempót az informatikai rendszerek fejlesztésével is. Az új, egyre nagyobb teljesítményű szerverek ára viszont csillagászati méreteket kezd ölteni, és most már ez akadályozza a növekedést, elviszi az összes profitot.”

“Weboldalunk a nagy terheléstől annak ellenére válik elérhetetlenné, hogy a tervezésnél számítottak erre, és látszólag minden jól üzemel.”

A fenti problémákkal sok cégnek kell megküzdenie nap mint nap, nem sejtve, hogy a beletörődés vagy az informatikai csapat leváltása helyett más, sokkal költséghatékonyabb megoldás is rendelkezésükre áll. A felsorolt példákból is jól látszik, hogy a gyakran felmerülő, véletlenszerűnek tűnő hibák és az egyre csak halmozódó, felesleges kiadások sokszor rejtenek háttérben lapuló strukturális okokat, amiket csak a teljes rendszer áttekintésével lehet megérteni és korrigálni.

Az informatikai rendszerek hibáiból fakadó veszélyeket meg lehet előzni.

A megoldás

Ahogy az élet más terűletein is – érdemes szakemberrel konzultálni a tervezett változtatásokról, beszerzésekről és munkafolyamatokról, aki előképzettsége és tapasztalata révén megspórolhat Önnek rengeteg bosszúságot és felesleges kiadást. Ezért ajánljuk évek óta sikeres GRANTPro konzultációs szolgáltatásunkat, hiszen mérnök kollégáink otthonosan mozognak tervezési, tesztelési, integrációs feladatokban. Évtizedes tartományi tudásukkal feltérképezik és átlátják az informatikai rendszerek folyamatait, és a problémák gyökerét keresik meg.

Az általunk tervezett rendszerek nemcsak költséghatékonyak, hanem versenyképesek is.

Referenciáink között szerepel egy több ezer munkaállomásos országos infrastruktúra auditja és újratervezése, beágyazott rendszerek vizsgálata, titkosítás, szoftver- és hardverfejlesztés. Tudásunk az elemi elektronikus alkatrészek ismeretétől a szoftverek legfelsőbb objektumáig biztos tájékozódást nyújt. Legújabb támogatott területünk a 4G / 5G hálózatok valamint privát mobil hálózatok struktúrális és integrációs támogatása.

GRANTPro informatikai tanácsadás szolgáltatásunkkal megvalósítható az ITIL szerinti minőségbiztosítás az informatikában program.

Hogyan tovább?

Vizsgáljuk meg együtt a kialakult helyzetet, folyamatokat és rendszereket, és a rendszerrel szemben támasztott igényeket! Mindezt gyorsan, akár egy óra alatt, hiszen tudjuk: az idő pénz.

Mi megtervezzük az új, optimálisabb folyamatokat, az ahhoz szükséges rendszereket és beruházásokat. Több, műszaki tartalomban különböző, funkcionalitásban hasonló javaslatot teszünk, mindig alkalmazkodva az Ön igényeihez és vágyaihoz.

A tervek és koncepciók birtokában eredményesebben és pontosabban lehet a leendő beszállítókat versenyeztetni, így garantálva az üzleti előnyt. Ráadásul cégét egy olyan stabil informatikai rendszer fogja támogatni, ami mellett végre arra koncentrálhat, ami igazán fontos.

Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma! Ha szeretné igénybe venni az egyórás, ingyenes informatikai tanácsadás szolgáltatásunkat, töltse ki a kapcsolati űrlapot vagy vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink egyikén. Az ingyenes szolgáltatás promóciós kódja a GRANTPRO60, kérjük ezt tüntesse fel a tárgy mezőben, vagy hivatkozzon erre a telefonbeszélgetés során.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy minél előbb segíthessünk még hatékonyabbá tenni cégét!

Írjon nekünk most, hogy egyeztethessük az ingyenes informatikai tanácsadás időpontját!

Ügyfeleink mondták