GRANTWeb

Honlapkészítés A-tól Z-ig

A cégek számára mára elengedhetetlenné vált az online jelenlét, azonban korántsem mindegy, hogy milyen hozzáállást választunk az internetes megjelenéssel kapcsolatban. Itt is igaz az a szabály, hogy a minőségi munkába fektetett erőforrás sokszorosan megtérül, hiszen egy jól felépített, szakmai profizmust sugárzó honlap nemcsak hitelességet kölcsönöz a vállalkozásnak, hanem annak értékét is növeli. Hosszú távon csökkenő reklámköltségekre lehet számítani, a cég honlapja és online története pedig egy halmozódó tudástárrá alakul, ami gyakran többet ér, mint egy drága szórólap, aminek sokszorosítása és terjesztése is folyamatos erőforrás-befektetést igényel.

Legyen szó akár elegáns, mobilbarát designról, remekül megírt, az olvasók számára is értéket közvetítő szövegről, keresőoptimalizált tartalomról, vagy mérhető eredményekkel rendelkező, költséghatékony online marketingről, a GRANTWeb szolgáltatás minden olyan igényre választ ad, ami egy cég internetes sikeréhez nélkülözhetetlen.

GRANTWeb honlapfejlesztés és online marketing modulok

Mivel tudjuk: ahány ügyfél, annyi igény és élethelyzet, ezért szolgáltatásunkat modulokra osztottuk. Így az általunk lefedett szakterületek átláthatóak, az ezekből kialakított modulokat pedig ügyfeleink egyesével és egymással kombinálva is igénybe vehetik.

Honlapszerkesztés

Minden esetben reszponzív és modern honlapokat állítunk elő, programozó munkatársunk segít az egyedi igények megvalósításában. Webshop készítést, többnyelvű oldalfelépítést is vállalunk, akár informatikai támogatással és hosztinggal egybekötve.

Szövegírás

A honlap sikere a szövegen áll vagy bukik, hiszen ez lesz az, ami valóban eladja a terméket vagy a szolgáltatást, a minőségi kivitelezés elengedhetetlen. Nyelvész végzettségű szövegírónk egyedi igényekre szabott, szakszerű tartalmat gyárt.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás (más néven SEO) olyan befektetés, ami hosszabb távon sokszorosan megtérül, kvázi ingyen reklámot biztosíthat a vállalkozásnak. SEO specialistánk segít az új szövegek előállításában, a régi tartalmak átdolgozásában, illetve tanácsadást és SEO oktatást is vállal.

Online marketing

Legyen szó Google Adwords-ről vagy social media marketingről, nálunk jó helyen jár. Szakemberünk elkészíti az online marketing stratégiát, majd igény szerint gyakorlatba is ülteti azt. Látványos, kézzel fogható, mérhető eredmények minimális költséggel.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kollégánk minél előbb megkereshesse egy személyre szabott ajánlattal!
Ebben különbözünk másoktól:

A többnyelvű weboldalak készítése sem jelent gondot, sikerrel vettünk már részt nemzetközi, komplex projektekben is.

Nemcsak az ígéreteinket, de az ügyféllel közösen kitűzött határidőket is mindig betartjuk.

Egyedi, jogtiszta tartalmat állítunk elő, velünk ügyfeleink a biztonságos, minőségi és mérhető eredményeket választják.