Cégünk, a Biende Kft. bemutatkozik

A Biende Kft. munkatársaival és alvállalkozóival immár több mint 10 éve sikeres szereplője a hazai és nemzetközi IT felső kategóriás, nagy leterheltségű és nagy rendelkezésre állású (HA) rendszereket biztosító és támogató piacának. Saját fejlesztésű rendszereinken fut több biztosítási alkusz, nyereményjáték, és nagy forgalmat bonyolító társaság online üzletága. Fő szakterületünk a skálázható cloud VPS szolgáltatás, illetve az open source alapú, IP szolgáltatásokat nyújtó platformok kialakítása és támogatása.

Munkatársaink rendszerismeretei kiterjednek a hardver pontos ismeretétől a szoftverek legfelsőbb rétegéig. Cégünk magyar és osztrák telephelyekkel, valamint számtalan hazai és külföldi referenciaügyféllel rendelkezik.

Célunk

Meggyőződésünk, hogy a felsőkategóriás informatikai megoldások alkalmazása nemcsak a hatalmas tőkével rendelkező mammutcégek kiváltsága. Célunk, hogy ezek a kis- és középvállalatok számára is elérhetővé váljanak, méghozzá gazdaságos és testre szabott formában. Hiszünk abban, hogy minden cég életében döntő szerepet játszik az informatikai háttérrendszer, ezért ennek megfelelő kiépítése, fenntartása és a mindenkori igényekhez igazítása szívügyünk és szenvedélyünk. Szeretjük a kihívásokat, számos sikertörténetünk kezdődött már az “Ezt lehetetlen megcsinálni.” mondattal. Mivel ügyfeleink sikere a mi sikerünk is, nem adjuk fel, amíg meg nem találjuk azt a megoldást, ami valóban élhető, fenntartható és hatékony.

Ezeket a megoldásokat nyújtjuk ügyfeleinknek:

GRANTGrid, cloud computing megoldás a Biende kft-től

GRANTGrid

A Biende Kft. központi terméke, a GRANTGrid egy skálázható és modern cloud VPS szolgáltatás – vagy más néven IaaS (Infrastructure as a Service), amit legfőképp mobilalkalmazások és online szolgáltatások háttérrendszerének üzemeltetéséhez ajánlunk. Megbízható, számonkérhető szolgáltatás kiemelkedően jó ár/érték aránnyal, mérnöki támogatással és pénzvisszafizetési garanciával.

A Grant-IT által fejlesztett általános célú és speciális komponensekből álló GRANTGrid megoldásával (saját fejlesztésű elektronikával és a legújabb szoftverekkel) bármekkora informatikai kapacitást gyorsan és költséghatékonyan tudunk biztosítani. Lehet szó adattárolásról, online kiszolgálásról, grafikai számításról, vagy nagy teljesítményű adatfeldolgozásról.

A költséges szerverbérlés már a múlté, a GRANTGrid pay-as-you-go rugalmas árazásának köszönhetően ügyfeleink csak annyit fizetnek, amennyit valóban használnak. Árazásunk és szolgáltatási struktúránk átlátható és számonkérhető. Ügyfeleinket az első pillanattól kezdve szakemberek segítik, akár folyamatos rendszergazdai támogatást is biztosítunk jutányos áron.

GRANTPro tanácsadás a Biende Kft jóvoltából

GRANTPro

Második legnépszerűbb szolgáltatásunk a GRANTPro informatikai tanácsadás, amit ügyfeleink ingyen vehetnek igénybe.

Cégalapítás előtti rendszertervezés, vagy a már régi, meglévő informatikai rendszer optimalizálása esetén szakembereink szívesen állnak ügyfeleink segítségére. Egyórányi ingyenes konzultáció után részletes dokumentációt adunk, amiből egyértelművé válik, hogy hogyan alakítható ki az az informatikai rendszer, ami gazdaságosabbá, hatékonyabbá és gördülékenyebbé teszi a cég működését.

Az ingyenes szolgáltatás részleteiről a Részletek gombra kattintva tudhat meg még többet.

GRANTSystem szolgáltatás a Biende Kft-től

GRANTSystem

GRANTSystem szolgáltatásunk a céges informatikai rendszer tervezésének és kivitelezésének terhét veszi le ügyfeleink válláról. A GRANTSystem igénybevételével ügyfeleink cége felkészül az önálló üzemelésre, ennek alapja a szakembereink által létrehozott céges informatikai struktúra.

Titkosított céges belső kommunikáció (levelezés, chat), biztonságos közös tárhely, céges feladatkezelő rendszer, céges honlap üzemeltetés, weboldal üzemeltetés, hálózat és még megannyi, a vállalat üzleti hatékonyságát növelő szolgáltatásmodul tartozik a GRANTSystem rendszerbe.

Sok év tapasztalatának köszönhetően világossá vált, hogy ügyfeleink más-más módszereket részesítenek előnyben, cégük sikerét általában az egyeztetés és együttműködés alapján megalkotott megoldások garantálják. A szakembereinkkel tartott konzultáció után kész, testre szabott megoldáscsomagokat kínálunk ügyfeleinknek, amikből kiválaszthatják a számukra valóban előnyös és szükséges szolgáltatásokat.

Előre meghatározott csomagjaink is vannak, ezek megspórolják ügyfeleinknek a terveztetés idejét is. A Részletek gombra kattintva még többet megtudhat céges hoszting szolgáltatásunkról sé árainkról.

GRANTWeb, a Biende Kft. profi webes megjelenést biztosító szolgáltatása

GRANTWeb

A Biende Kft. negyedik szolgáltatási területe a GRANTWeb nevet viseli. A GRANTWeb magába foglalja mindazt, ami egy cég online megjelenéséhez szükséges: különböző modulokból épül fel, ezek közül pedig ügyfeleink a saját igényeikhez igazítva választhatnak egy-egy modult, vagy akár egy teljes webes csomagot. A céges honlap megtervezése és a szerkesztési, illetve programozási feladatok kivitelezése, a honlap üzemeltetése, a honlapra szánt szövegek megírása, grafikai anyagok készítése és az online marketingstratégia tervezése, illetve végrehajtása mind olyan modulok, amikből ügyfeleink kötetlenül válogathatnak.

GRANTCam, a Biende Kft. távfelügyeletet biztosító szolgáltatása

GRANTCam

Szintén nagy népszerűségnek örvend ügyfeleink körében a GRANTCam szolgáltatás is, mely egy olyan távfelügyeleti eszköz, mely banki minőségben garantálja a hozzáférések biztonságát kamerarendszerekhez. Csak a megfelelő azonosítás után elérhető a kamerák képe – az interneten keresztül is, ezáltal garantálva azt, hogy a biztonsági felvétel valóban hű lehessen nevéhez.

Önnek mire lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és bízza magát szakembereinkre!

Mi levesszük válláról az informatikai terheket, hogy újra arra koncentrálhasson, ami tényleg fontos. Személyre szabott ajánlatainkért lépjen velünk kapcsolatba telefonon vagy e-mailben, vagy töltse ki kétperces tesztünket.