GRANT-IT informatikai szolgáltatások

GRANTGrid

Skálázható és modern cloud VPS szolgáltatást nyújtunk mobilalkalmazások és online szolgáltatások háttérrendszerének üzemeltetéséhez. Megbízható, számonkérhető szolgáltatás remek ár/érték aránnyal, mérnöki támogatással és pénzvisszafizetési garanciával. Kattintson a részletekért!

GRANTSystem

Céges informatikai infrastruktúra gyorsan, egyszerűen és olcsón, mérnöki segítséggel. Szolgáltatáscsomagjaink tartalmazzák a céges e-mailt, chatet, titkosított felhő tárhelyet, weboldal üzemeltetést és feladatkezelő rendszert. Olvasson tovább, tudjon meg többet!

GRANTPro

Tapasztalt mérnök kollégáink otthonosan mozognak tervezési, tesztelési és integrációs feladatokban és garantálják, hogy az informatika többé nem bosszúság forrása, hanem egy páratlan fejlődési eszköz lesz. Feliratkozó ügyfeleink most ingyen juthatnak hozzá a szolgáltatáshoz!

GRANTCam

Egyedülálló, banki biztonságnak megfelelő beléptetéssel bárhonnan ellenőrizhető a távfelügyeleti eszközök, kamerák működése, csak internet-kapcsolatra van szükség. Csak a megfelelő azonosítás után elérhető a kamerák képe, ezáltal garantálva azt, hogy a biztonsági felvétel valóban hű lehessen nevéhez.

GRANTWeb

A céges honlap megtervezése és a szerkesztési, illetve programozási feladatok kivitelezése, a honlap üzemeltetése, a honlapra szánt szövegek megírása, grafikai anyagok készítése és az online marketingstratégia tervezése, illetve végrehajtása mind olyan GRANTWeb modulok, amikből ügyfeleink kötetlenül válogathatnak.

Informatikai szolgáltatásaink a gyakorlatban

Tudásunk kritikus helyzetekben is megállja a helyét. Specializált területünk az Open Source rendszerek ismerete, integrációja, támogatása. Zárt forráskódú rendszereket is tartalmazó komplex rendszer is portfóliónk része, referenciáink között jelentős arányú az egyedi fejlesztések, hardverek gyártása vagy testre szabása is. Informatikai szolgáltatásainkkal rendkívül költséghatékony eredmények érhetőek el.

Az alábbi területek tevékenységünk fő irányait jelzik, általuk szeretnénk megmutatni, hogy terméleink hogyan használhatóak fel a gyakorlatban. További részletes információkért lépjen velünk kapcsolatba.

Támogatás és üzemeltetés

A műszaki kockázatokat senki sem szereti. A profik azonban a lehetetlen feladatokban is jobban boldogulnak, mert ez a szakmájuk. IT kiszervezéssel nő a menedzsment kontrollja és az üzlet hatékonysága. Könnyebbé válik arra fókuszálni, amivel valóban foglalkozni akarunk.

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk informatikai rendszerek üzemeltetésében a hálózati átkapcsolóktól a milliós forgalmú kiszolgálókig. Üzemeltetünk Cisco, Microsoft, Oracle és Open Source alapokon is.

Az informatikai rendszerek kiszervezése egy igazi WIN-WIN megoldás. Csatlakozzon elégedett partnereinkhez még ma!

Kommunikáció és hálózat

Vajon a belső kommunikációból mennyi szivárog ki? A GRANTSystem nevű vállalati kommunikációs megoldásaink ebben nyújtanak megbízható megoldást: hogy a belső információk belül maradjanak, akkor is ha a munkatársak a világ két távoli pontja között beszélnek. VPN, VoIP vagy csevegő rendszerek és titkosító szolgáltatásaink megoldást jelentenek az informatikai biztonság garantálására, bármekkora rendszer kiszolgálásához a néhány főtől több tízezer főig.

Üzletbiztonság és adattárolás

Mik vállalatunk technológiájának kritikus pontjai, és mi történik ha ezek sérülnek? Kihez forduljunk ha adatot vesztettünk, és hogyan folytatható a munka? Ezekre a kérdésekre érdemes odafigyelni, még mielőtt késő lenne, hiszen ezek jelentik a vállalkozások szellemi alapjait. A GRANTSystem rendszerben nálunk tárolt adatok egyedi kulccsal titkosíthatóak, így garantált, hogy illetéktelenek nem férnek hozzá. Adathordozóinkra 40 év olvasási garancia biztosított. Off-site duplikált rendszerünk biztosítja, hogy egy fizikai helyszínen bekövetkező katasztrófa se okozzon adatvesztést.

Internetes jelenét csúcsterheléssel

Online reklámkampányok indítása, vagy virulens tartalom esetén állandó kockázatot jelent a weboldal elérhetősége: Vajon bírni fogja majd a terhelést?

Erre a kérdésre nyújt megnyugtató megoldást GRANTGrid szolgáltatásunk, amely az elmúlt évek legjelentősebb nagy médiaeseményein már sikerrel teljesített.

Lépjen velünk kapcsolatba egy egyszerű felmérés kedvéért, és derüljön ki mennyire bírja a mostani szolgáltatója a terhelést. Meg fog lepődni!

Beágyazott rendszerek támogatása

Ez a szakkifejezés foglalja össze az összes számítógépnél kisebb, mégis programozott elektronikus rendszert. Mérnökeink és programozóink folyamatosan fejlesztenek olyan rendszereket mint a GPS nyomkövető, a WiFi-vel nyíló biztonsági ajtó, vagy távvezérelten kapcsolható áramelosztó.

Egyedi tervezésű berendezéseinket már több nagy szolgáltató és állami szervezet használja évek óta.

GRANTCam távfelügyelet

A biztonsági kamerák egyre jobban elterjedő biztonsági rendszerek. A biztonságérzet azonban könnyen lehet hamis: mi garantálja, hogy az üzembe helyezett rendszer még most is, és folyamatosan jó képet rögzít?

GRANTCam szolgáltatásunkkal a gondosan titkosított, vezeték nélküli internettel összekötött távfelügyelő eszközzel a rögzített képét folyamatosan monitorozzuk.

Csak így biztosítható, hogy a felvételek elérhetőek lesznek abban a kritikus pontban is, amikor valóban szükség lesz rájuk.

Kulcsrakész infrastruktúra

A kis és középvállalkozások adatai többnyire több helyen, több különféle szolgáltatás keretében tárolódnak. Elérésüket nem védi szabályzat, biztonsági utasítás vagy céges titkosítás.

Ennek központi megoldása eddig csak a nagyvállalatok drága lehetősége volt, és drága szervereket kellett hozzá venni és üzemeltetni.

A GRANTSystem nevű innovatív megoldásunkkal egy csomagban, egy zárt, biztosított rendszerben kínáljuk ezeket: levelezés, fájlmegosztás, titkosított belső csevegés, feladat és dokumentumkezelés és internetes jelenlét. Ezek a megfelelő biztonsági mentéssel kiegészítve szilárd és biztonságos alapot biztosítanak egy vállalkozás stabil növekedéséhez.

Menedzsment és távmunka

A feladatok és emailek kezelése, szervezése már néhány fős vállalatok esetén is önmagában rengeteg munkát jelent. A nagyvállalati CRM rendszereknek pusztán a bevezetése is milliós költség. Vajon van-e középút a kettő között?

Testre szabott feladatkezelő rendszerünket sikerrel alkalmaztuk a mikró projektektől a sokmilliós, több ezer felhasználót érintő feladatokig. Az általunk felhalmozott tapasztalati tudást kínáljuk most a feladatkezelő rendszerrel együtt.

A titkosított kommunikáció és mentett adattárolás révén a munka folyamatossága és az adatok biztonsága együtt garantálható. Távmunkában dolgozó kollégákkal pedig olyan lesz együtt dolgozni, mintha egy asztalnál ülnénk. Részletekért olvasson bele a GRANTSystem szolgáltatásunk leírásába.

STARTUP támogatás program

Az ötlet felbukkanásától a kész termékig vezető út izgalmas, hosszú, és tele van olyan nem várt akadállyal, amelyek előre elkerülhetőek. Vajon a megálmodott szolgáltatás a világ másik feléről is elérhető-e és azt a felhasználói élményt nyújtja majd egy dél-kelet-ázsiai felhasználónak mint egy észak-amerikainak?

Több sikeres startuppal való együttműködés után, a GRANTPro ingyenes informatikai tanácsadás programunkkal ezekben szeretnénk segítő kezet nyújtani, így még csírájában kiválaszthatók a technológiailag is járható és üzletileg versenyképes megoldások. Keressük meg együtt a rendelkezésre álló felszámolható technológiát, hogy semmi se állhasson az üzleti siker útjába.

Írjon nekünk most, hogy megkereshessük Önt egy testre szabott árajánlattal!

Műszaki adatok

LEGNAGYOBB

OpenVPN referencia hálózat

CEPH

SSD tiering storage

LTO-6

+bacula mentések

ARM

architektúra támogatása

CMS Hibrid

DVR monitorozó rendszer

XEN, KVM

hypervisor

Redmine

feladatkezelő és CRM

Ügyfeleink mondták