GrantGrid - Grant-IT
202
page,page-id-202,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Saját IT beruházás nélkül?

Felejtse el a szerver és szoftvervásárlásokat, és fordítsa energiáit azokra a dolgokra, amik igazán a vállalat lényegét jelentik. Rázza le az IT HR függőségeit, és alaktísa szolgáltatás-orientált rendszerré! A lépés egyetlen vezetői döntés csupán, az eredményeket pedig azonnal élvezheti úgy pénzügyi, mint termelékenységi szempontból!

A legújabb technológiák segítségével lehetővé válik, hogy teljes vállalati rendszereket, mérettől és technológiától függetlenül egy közös, bérelt rendszerben valósítsunk meg. Ennek páratlan előnye, hogy a beruházást valaki más megteszi helyettünk, a méret miatti költséghatékonyság nyereségét pedig megosztja velünk. Ehhez átlátható kezelőfelületet is biztosít.

A megoldás technikailag érett, kockázatatot nem jelent, ugyanakkor jelentős előnyöket ad pénzügyileg. Cash-flow szempontjából is sokkal optimálisabb a költségeket folyamatosan a bevételekhez igazítani,  mindezt néhány kattintással, folyamatosan.

INTEL i7

Processzorok

AMD 9xxx

Processzorok

SSD

direct & cache

GPU

Direkt Támogatás

Uptime SLA0%

4000

Mbit/s belső sávszélesség

256

GB RAM csoportonként

24

TB beépített storage / U

A GrantGrid megoldás

A Grant-IT által fejlesztett általános célú és speciális komponensekből álló saját fejlesztésű elektronikával és a legújabb szoftverekkel bármekkora informatikai kapacitást gyorsan és költséghatékonyan tudunk biztosítani. Lehet szó adattárolásról, on-line kiszolgálásról, grafikai számításról,  vagy nagy teljesítményű adatfeldolgozásról.

IaaS megoldásaink segítségével kezelhetővé válnak a hirtelen felbukkanó erőforrás igények, a fejlesztések és rendszerfrissítések miatt ideiglenesen szükséges extra kapacitások. Egyetlen kattintással megduplázható a teljes infrastruktúra így gyorsan és kockázatmentesen tesztelhetőek a fejlesztések / frissítések.

Nincs túlterhelési keresztfüggőség, egyértelművé válik a terhelés megosztása, a növekedés kezelése és az üzembiztonság.

Hatékonyság növekedése0%

Mikor fog megtérülni?

Túlzás nélkül állíthatjuk: azonnal.

  • pay-as-you-go modell: rugalmas árazás, csak a valóban felhasznált kapacitást kell kifizetni
  • nem igényel befektetést, nulla forintért elindítható szolgáltatás
  • hibrid infrastruktúra: tetszőleges rendszerek intergációja, pl. az adatok külön szerveren, külön elhelyezve és üzemeltetve
  • a rendszergazdai support szolgáltatás a csomagban
  • gyors skálázhatóság biztosított a lökésszerű, nagy terhelések kiszolgálására
  • elérhető dedikált, osztatlan kapacitás a zavartalan üzletmenethez
  • helyben rendelkezésre álló, elkötelezett csapat nyújt segítséget
  • magas rendelkezésre állású, biztonságos HA infrastruktúrára épül
  • SLA garancia az üzemre, pénzügyi biztosítással

XEN, KVM

hypervisor

ONE

kezelőfelület

Am S3

Kompatibilitás

Ügyfeleink mondták

Díjmentes keretszerződésünkért adja meg adatait most!